Grafische vormgeving

Ik specialiseer me in: folders, flyers, kaarten, tijdschriften en boeken.
Al heb ik ook wel eens technische werktekeningen aangepast; een kunstcatalogus gemaakt (inclusief de fotografie) en (heel leuk) twee series van 4 kinderboekjes.
Verder heb ik gewerkt aan strippenkaarten, posters, cursusmateriaal en scheurkalenders en deel ik mijn kennis met net begonnen collega's.
Ik heb (voor bestaande klanten) ook eenvoudige websites gemaakt, en zal dat in de toekomst weer gaan aanbieden.

Zie mijn portfolio grafische vormgeving voor voorbeelden van mijn werk.


Hoe kan ik je helpen

  • Wil je duidelijk en elegant?
  • Zoek je praktisch en vriendelijk?
  • Of staat jouw eigen stijl voorop?

Ik kan helpen! Ik luister naar wat jij wilt en denk met je mee. Een produkt maken waar je vrolijk van wordt; goed helpen; een probleem op elegante wijze oplossen; informatie zinnig ordenen en laten spreken; een mooi produkt maken, het waarom van iets uitleggen... ik doe het allemaal graag.

In mijn ogen doe ik mijn werk pas echt goed als jij blij bent met het resultaat. En voor een volgende opdracht terugkomt. Zoals vrijwel al mijn klanten tot dusver.


Prijsinformatie

Ik hanteer een standaardtarief van €49,- per uur (ex BTW).

Het is vaak mogelijk om een indicatie te geven van de verwachte kosten bij het vooraf doorspreken van het beoogde werk. Ook het overleg met een drukker of het doorsturen van een flyer-opdracht rechtstreeks naar een voordelige 'internet-partij' kan hierin opgenomen worden (ik ben niet gelieerd aan enige partij op dit gebied, je hebt hierin dus totale keuze-vrijheid).

Geïnteresseerd? Neem contact op!


Technisch

Ik werk al sinds 2005 met Adobe Indesign. (Tegenwoordig meestal met CS6 op Windows, maar elders ook wel met 5.5 op een Apple.) Hoewel Indesign mijn sterke voorkeur heeft, heb ik ook wel documenten in Word 'opgeknapt'.