Wat kan ik voor je doen?... met mijn tekentalent?

Ik kan een bestaand werk aan je verkopen of iets op maat voor je gaan maken.
Wil je een tekening of illustatie? Dat kan. Ik werk zowel 'naar het leven' als op basis van een foto. Je kunt me vragen om zwart-witte pentekeningen; ingekleurde pentekeningen, contë-krijt tekeningen; potloodtekeningen. Maar ook om schilderingen. Linoleumsnedes. Eenvoudige computertekeningen. Snelle ('telefoon')krabbels. Naast werk in opdracht bied ik ook 'vrij werk' te koop aan. Soms via een tentoonstelling, soms via een website. Zie je hier iets dat je aanspreekt? Neem contact met me op en vraag wat de mogelijkheden zijn!


... op gebied van grafische vormgeving?

Je kunt me benaderen voor het ontwerp en de opmaak van zaken als flyers, folders, kaarten, artikelen, tijdschriften, boeken, catalogi, kalenders, agenda's, cursusmateriaal, posters, menu's enzomeer, zie ook hier. Zelfs voor op maat gemaakte (eenvoudige) websites (sinds 2016 in WordPress) ben je bij mij aan het goede adres!


... qua fotografie?

Ik heb een grote hoeveelheid natuurfoto's (je ziet ze ondermeer op deze site en in mijn kaartontwerpen). Deze foto's zet ik desgevraagd in bij mijn grafische opdrachten / eventueel te maken websites / tekenopdrachten. Ze zijn ook onafhankelijk hiervan te koop. Vraag naar de mogelijkheden. Verder doe ik eenvoudige 'fotoshoots'. Zowel compleet met fotolampen bij (tienerpartijtjes) thuis of ongedwongen buiten. Je kan denk ik wel stellen dat ik 'aardige portretten van mens, dier en plant' maak.


... schriftelijk gesproken?

Goede teksten schrijven is een vak apart. Het is altijd raadzaam om anderen te vragen even na te lezen wat je geschreven hebt. Mijn idee is dat jouw tekst herkenbaar van jou moet blijven, maar dan zo prettig leesbaar als maar kan. Ik geef daartoe down-to-earth adviezen en maak ook (kleine) aanpassingen. Mijn belangstellende vragen zorgen er vaak voor dat je zelf geïnspireerd aan het (her)schrijven gaat. Zie verder hier.


Het leukst is het natuurlijk als het beeld spreekt en de woorden verbeelden...