Kaarten te koop

Koop je kaarten rechtstreeks van de kunstenaar

Kaarten in kleine oplage van bijzondere tekeningen: mooi, exclusief en betaalbaar.

Van enkele van mijn tekeningen heb ik in eigen beheer kaarten laten maken. Het gaat om luxe kaarten op een zware kwaliteit (350 grams) wit papier met speciale matte afwerking. De kaarten meten 13,5 x 13,5 cm en komen met een passend gekleurde envelop. De binnenzijde is op verzoek leeg gelaten zodat er lekker veel ruimte is om te schrijven. De achterkant van de vlinderkaarten geeft wat (ludieke, verzonnen) informatie over de afgebeelde vlinder.
Leuk om te weten: Veel kaarten worden ingelijst en als schilderijtje opgehangen!

Ik verkoop de kaarten zowel per stuk als per setje (van 2 stuks of 4 stuks).
Vanaf 4 stuks is de prijs per kaart €2,50 (verzendkosten 4 stuks: €2,50).

Bestellen kan nu nog door het sturen van een emailtje.

Meteen je kaartje versturen via Kaartje2Go


Ik verkoop sinds 31 oktober 2010 kaarten via webwinkel Kaartje2Go. Meer dan 70.000 inmiddels. Het zijn heel andere kaarten dan de kaarten die ik zelf laat maken.

Op mijn profielpagina vind je linken naar verschillende kaartcollecties van mijn hand. Je kunt ook naar ‘al mijn kaarten‘ gaan, dan krijg je al het beschikbare door elkaar gehusseld te zien.

Je kunt op Kaartje2Go zowel voor een ‘kant-en-klare’ kaart kiezen, als zelf een kaart maken. Dat houdt in dat je -bijvoorbeeld- mijn ontwerpen, foto’s of illustraties kunt gebruiken zoals ze zijn, maar ook dat je ze als basis van een eigen ontwerp kunt benutten.
Je kunt zelf teksten toevoegen (of weghalen) en ook (extra) foto’s uploaden. Er is keuze uit verschillende soorten en formaten kaarten. Je kaart wordt naar keuze naar jouzelf of naar een adres van jouw keuze gestuurd.