Kaartverkoop


Kaarten in eigen beheerSinds heel kort verkoop ik kaarten op basis van mijn eigen tekeningen in eigen beheer.
Er zijn op dit ogenblik 4 verschillende kaarten te koop: 2 vogeltjeskaarten en 2 bijzondere vlinderkaarten.

Het gaat om luxe kaarten op een zware kwaliteit (350 grams) zacht-wit gekleurd papier met een extra zacht matte afwerking. De kaarten meten 13,5 x 13,5 cm en komen met een passend gekleurde envelop. De binnenzijde is op verzoek leeg gelaten zodat er lekker veel ruimte is om te schrijven. De achterkant van de vlinderkaarten (zie ook hier) geeft wat (ludieke) informatie over de afgebeelde vlinder.

Ik verkoop de kaarten zowel per stuk als per setje (van 2 stuks of 4 stuks).
Vanaf 4 stuks is de prijs per kaart €2,50 (verzendkosten 4 stuks: €2,50).
Bestellen kan door het sturen van een emailtje.


Online verkoop via Kaartje2Go

Ik verkoop sinds 31 oktober 2010 kaarten via webwinkel Kaartje2Go.

Op mijn profielpagina vind je linken naar verschillende kaartcollecties van mijn hand. Dit deel geeft het handigste overzicht van mijn werk op deze site. Je kunt ook naar 'al mijn kaarten' gaan, dan krijg je al het beschikbare door elkaar gehusseld te zien.

Je kunt op Kaartje2Go zowel voor een 'kant-en-klare' kaart kiezen, als zelf een kaart maken. Dat houdt in dat je -bijvoorbeeld- mijn ontwerpen, foto's of illustraties kunt gebruiken zoals ze zijn, maar ook dat je ze als basis van een eigen ontwerp kunt benutten.
Je kunt zelf teksten toevoegen (of weghalen) en ook (extra) foto's uploaden. Er is keuze uit verschillende soorten en formaten kaarten. Je kaart wordt naar keuze naar jouzelf of naar een adres van jouw keuze gestuurd.

Het werkt allemaal makkelijk genoeg en het mooie (voor mij) is dat als je via deze pagina naar Kaartje2Go doorklikt en iets koopt, ik hiervoor een kleine vergoeding krijg.